Noter

 

Här kan du köpa noterna till de sånger för dop och namngivning som jag skrivit. Du hittar även noterna till adventssången Doften av en ny advent.

Klicka på bilden för att lägga notbladet för respektive sång i kundvagnen.

Efter genomförd betalning får du ladda ner notbladet i form av en PDF-fil.

Om det är något inte fungerar när du försöker lägga din beställning, tveka inte att kontakta mig så hjälper jag dig gärna!

Pytteliten sång

(Based on 0 reviews)
0 out of 5

20

100,00 kr

Pytteliten sång

 

Den här namngivnings- och dopsången skrev jag till vår Lilly som är född för tidigt. Vi som har barn som är födda för tidigt, prematurbarn vet hur man räknar hjärtslag och andetag. Hur mammahjärtat stannar till varje gång apparaten piper. Hur varje litet framsteg är ett steg närmare att man andas i magen igen. Det här är en sång till våra pyttesmå bäbisar. ”…och det händer ibland när jag bär dig mitt barn att himlens alla änglar stannar till ett slag, för att känna dina andetag…”

 

För evigt och för alltid – Eb

(Based on 0 reviews)
0 out of 5

20

100,00 kr

För evigt och för alltid – Eb

 

Vissa sånger skriver man från hjärtat. De sånger jag skrivit till mina barn är såna. Som egentligen hade kunnat få stanna där. Som kärleksförklaringar till mina barn. Men, ibland får sånger vingar och flyger ut över världen. Så är det med den här dop- och namngivningssången. Och jag blir så glad varje gång nån väljer att använda den på sitt barns dop eller namngivning eller bara spela den på Spotify för den beskriver den allra största kärleken. Kärleken till våra barn.

Sången finns i två tonarter: Original i Eb som fungerar bra på piano men även en version i D, som är enklare om ni vill kompa sången med gitarr.

 

För evigt och för alltid – D

(Based on 0 reviews)
0 out of 5

20

100,00 kr

För evigt och för alltid – D

 

Här transponerad till tonarten D.

Ljudfilen är originalet i Eb.

 

Doften av en ny advent

(Based on 0 reviews)
0 out of 5

20

100,00 kr

Doften av en ny advent

 

Advent 2017 släppte kören K2 adventsången Doften av en ny advent skriven av mig och Erik Wäcklén. Här hittar du noter till sången arrangerat för trestämmig kör och solist.

Sången finns på Spotify och  Youtube.

Varje beställning motsvarar 10 kopior av sången (tex 10 sångare i kören  -beställ ett ex, 20 sångare i kören – beställ två ex osv).

(Själva PDF-filen kommer i separat mejl)