Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/89/235789/elinorebrand.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/89/235789/elinorebrand.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/89/235789/elinorebrand.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/89/235789/elinorebrand.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Doplåtar - Sånger på dop och namngivning - Elin Örebrand

Här hittar du noter till sånger på dop, namngivning och noter till doplåtar

Söker du noter till sånger på dop, kanske någon av mina doplåtar ”För evigt och för alltid” eller ”Pytteliten sång”?
Här i min butik kan du bland annat köpa noter till sånger på dop eller till en sång till namngivning. Du hittar även ett körarrangemang av sången ”Doften av en ny advent”.
Noterna underlättar för de musiker ni anlitar att sjunga och spela i samband med dopet eller namngivningen. Även kyrkomusiker som ska spela till solister brukar bli tacksamma om de får noterna ett tag innan dopet.

Hur gör man?

Klicka på bilden för de doplåtar du vill beställa för att lägga notbladen i kundvagnen.

Efter genomförd betalning får du ladda ner noter till din doplåt eller sång till namngivning i form av en PDF-fil.

Om det är något som inte fungerar när du försöker lägga din beställning av din doplåt, tveka inte att kontakta mig så hjälper jag dig gärna!

Pytteliten sång

(Based on 0 reviews)
0 out of 5

20

100,00 kr

Pytteliten sång

 

Den här namngivnings- och dopsången skrev jag till vår Lilly som är född för tidigt. Vi som har barn som är födda för tidigt, prematurbarn vet hur man räknar hjärtslag och andetag. Hur mammahjärtat stannar till varje gång apparaten piper. Hur varje litet framsteg är ett steg närmare att man andas i magen igen. Det här är en sång till våra pyttesmå bäbisar. ”…och det händer ibland när jag bär dig mitt barn att himlens alla änglar stannar till ett slag, för att känna dina andetag…”

 

För evigt och för alltid – Eb

(Based on 0 reviews)
0 out of 5

20

100,00 kr

För evigt och för alltid – Eb

 

Vissa sånger skriver man från hjärtat. De sånger jag skrivit till mina barn är såna. Som egentligen hade kunnat få stanna där. Som kärleksförklaringar till mina barn. Men, ibland får sånger vingar och flyger ut över världen. Så är det med den här dop- och namngivningssången. Och jag blir så glad varje gång nån väljer att använda den på sitt barns dop eller namngivning eller bara spela den på Spotify för den beskriver den allra största kärleken. Kärleken till våra barn.

Sången finns i två tonarter: Original i Eb som fungerar bra på piano men även en version i D, som är enklare om ni vill kompa sången med gitarr.

 

För evigt och för alltid – D

(Based on 0 reviews)
0 out of 5

20

100,00 kr

Här ser ni dop och namngivningssången För evigt och för alltid i version D, som är enklare om ni vill kompa sången med gitarr. Som jag en låtskrivare, musiker och trebarnsmamma har skrivit från hjärtat. Som kärleksförklaringar till den lilla bäbisen där i min famn. Hon. Som jag redan burit nära, nära, nära, i så många veckor och minuter. Den beskriver den allra största kärleken. Kärleken till våra barn.

För evigt och för alltid – D

 

Här transponerad till tonarten D.

Ljudfilen är originalet i Eb.

 

Doften av en ny advent

(Based on 0 reviews)
0 out of 5

20

100,00 kr

Doften av en ny advent

 

Advent 2017 släppte kören K2 adventsången Doften av en ny advent skriven av mig och Erik Wäcklén. Här hittar du noter till sången arrangerat för trestämmig kör och solist.

Sången finns på Spotify och  Youtube.

Varje beställning motsvarar 10 kopior av sången (tex 10 sångare i kören  -beställ ett ex, 20 sångare i kören – beställ två ex osv).

(Själva PDF-filen kommer i separat mejl)