Hoppa till innehåll

Kontakt & Press

Tveka inte att kontakta mig om du vill boka en spelning eller har någon fundering när du vill köpa noter till dop eller namngivning

Spelning, stor eller liten? Dansa på borden eller mingla i glitterklänning?

Jag har en hopfällbar flygel som jag kan ta med och som barpianist göra er fest unik och personlig. Jag har även ett band, partybandet Full Tank, så jag kan leverera en helkväll med mingel vid flygeln när gästerna kommer, hjälp med ljudet och vara värdinna under middagen och sen partymusik till festen inpå småtimmarna!Har ni en mindre budget kan jag istället även vara er partypianist och trubadur senare på kvällen.

Jag kan även spela piano till psalmer eller andra allsång om ni anlitar mig som sångerska eller ackompanjatör till en vigsel, begravning eller ett dop.

Tveka inte heller att kontakta mig om du vill köpa noterna till en sång till namngivelse eller som ett komplement till psalmerna i en dopgudstjänst. Här på sidan hittar du mina noter, men är det nåt som krånglar så ring mig, så ska jag göra allt jag kan för att fixa. För mig känns det viktigt att ni får er sång till ert barns namngivelse eller dopgudstjänst.

Elin Örebrand

Telefon: 070-214 74 59

E-post: info@elinorebrand.se

Postadress:
Elin Örebrand
Sensibelle
Klabböle 95
905 87 Umeå

Elin Örebrand